tirsdag 13. november 2012

REISE: hostel anbefaling i Warszawa.


Er du ute etter en storbyferie, men har et begrenset reisebudsjett, vil jeg absolutt anbefale Warszawa som et bra og billig alternativ. Her får du mye for pengene. Rimelige flybilletter og overnatting gjør at utgiftene til selve reisen blir lavere, og du vil ha mer penger til overs for å nyte oppholdet. Vi ble veldig fornøyd med hostellet vil valgte, så tenkte det var verdt en anbefaling.
 
 
Navn: Warsaw Residence, du kan besøke nettsiden deres her. Vi reserverte rom her.

Pris: Vi fikk dobbeltrom 5 netter for 636 per person.

Ankomst: når du står på flyplassen blir det naturlig å dra inn til sentralstasjonen i sentrum. Vi valgte å ta transfer buss, som vi hadde bestilt på forhånd. Veibeskrivelsen fra sentralstasjonen blir som vist på kartet nedenfor. Ca 10 minutters gåtur fra stasjonen. Det er ganske lett å finne frem til ul.Marszałkowska, hovedgaten som hostellet ligger i. Utfordringen er at hostellet er ganske dårlig skiltet. Det ligger i en bakgård i det som ser ut som en helt vanlig boligstrøk. Da vi var der fant vi faktisk frem og en polsk arbeider som holdt på med renovering av en fasade slapp oss inn i oppgangen, men vi tenkte dette MÅ være feil plass. Vi gikk ut på gaten igjen, hvor en dame møtte oss og tok oss med til samme plassen. Hostellet lå i andre egt i oppgangen vi nettopp hadde vært i. Har lagt på et bilde av bygget, som kan være til hjelp når du er der.


Inntrykk: vi ble svært positivt overrasket. Det minnet mer om et hotell, enn et hostel. Vi fikk vårt eget rom og måtte dele bad, kjøkken og felles stue med to andre rom. Tenkte at det kanskje kom til å bli litt rart, men vi så faktisk ikke noe til de andre gjestene mens vi var der.

Positivt: gratis Wi-Fi, flatskjerm på rommet (men alt av polsk tv er dubbet, så...) og alt tilgjengelig som du ville fått på et vanlig hotell. Grei pris. Ligger veldig sentralt.

Negativt: litt vanskelig å finne frem, ingen resepsjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar