tirsdag 25. september 2012

UTFORDRING: Selg 500 ting


I går kveld kikket jeg litt innom Kylie Ofiu sin blogg og kom over hennes "sell 1000 things challenge". Ble utrolig inspirert og bestemte meg for å prøve det samme selv. 1000 ting blir kanskje litt vel ambisiøst for min del, ettersom jeg ikke tror jeg eier så mye engang...men ja, utfordringen blir å selge 500 ting. Det trenger heller ikke nødvendigvis være 500 ting jeg har nå, men jeg må finne en måte å selge 500 ting på for å klare utfordringen. Jeg tror 500 ting er et oppnåelig og motiverende mål.

Tanken bak utfordringen er at dersom jeg selger 500 ting, om det så bare er til 10 kroner tingen, betyr dette 5000kr rett i lomma. Samtidig får jeg ryddet opp i rotet hjemme og blir kvitt ting jeg ikke lenger har bruk for.

Jeg har bestemt meg for å ikke sette en tidsfrist på utfordringen, men målet vil være å få solgt unna 500 ting fortest mulig. I løpet av det siste halvåret har jeg solgt unna vel over 30 ting fra klesskapet mitt og et par møbler, som har hentet inn rundt 5000kr...så hvorfor ikke fortsette denne trenden? Jeg begynner i 0 nå, så ser vi hvor langt jeg kommer.

Samtidig har jeg bestemt meg for at pengene jeg tjener på å selge unna disse tingene skal være øremerket sparekonto. De skal ikke brukes på å kjøpe nye ting, for da forsvinner jo litt av poenget.

Underveis kommer jeg til å oppdatere hvordan det går med utfordringen her på bloggen. Jeg har alt lagt ut mange ting for salg og prøver meg på litt forskjellige priser, så får vi se hvordan det går.

bilde: ebay classifieds

2 kommentarer:

  1. Dette var lurt! Her vil jeg være med deg.

    SvarSlett
    Svar
    1. Så flott! Gleder meg til å høre hvordan det går :)

      Slett