torsdag 27. september 2012

ANBEFALING: money lover app

I dag vil jeg anbefale en nyttig liten app jeg har testet ut - money lover! Denne appen hjelper deg å budsjettere og holde oversikt over pengene du bruker. Når du bruker denen appen legger du til opplysninger om inntekt og utgifter i ulike kategorier. Det er også mulighet for å legge til de kategoriene du selv måtte ønske. Money Lover fungerer som en finansiell kalender, varsler deg om gjeld og minner deg på transaksjoner. Den fungerer på norsk og med norske kroner. Kan lastes ned med android og iphone. Appen er gratis, har en paid version.

Jeg har brukt den en stund nå og er veldg fornøyd. Veldig greit å kunne legge til transaksjoner når du for eksempel er på butikken og handler. Denne appen gjør det lett å passe på forbruket og gir en fin oversikt. Du kan for eksempel få opp et kake diagram som viser hvordan pengebruken din er fordelt på ulike kategorier. Videre kan du følge med hva som skjer daglig, i uken, måneden eller år. Anbefaler denne på det varmeste. Et nyttig og artig lite verktøy for å følge med på økonomien.

En liten ting jeg hadde litt problemer med å finne ut av i begynnelsen var hvordan man sletter transaksjoner, ta for eksempel at du skriver inn noe feil. Søkte litt på nett og fant ut at du må gå inn på transaksjonslisten, trykke på gjeldende transaksjon og så kommer det opp en pop-up meny med valg. Greit å vite :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar