Om meg

Litt om meg kommer snart :)

Hva inspirerer meg: Mest av alt? Reise. Er veldig hjemmekjær, men elsker å reise bort for å få inspirasjon og nye impulser. Det finnes ingenting som er mer fantastisk enn å dra til et annet land, bli kjent med lokale folk og få et innblikk i en hverdag som er totalt annerledes fra din egen. Jeg har vært heldig og opplevd mye rart. Ting jeg kommer til å huske resten av livet, som har vært med på å forme hvem jeg er som person og gitt meg mange gode minner.


Beste kjøp noensinne: det må nok være den gangen jeg helt tilfeldig klikket meg inn på finn.no og fant en flott stor hjørnesofa med puff til 500kr totalt! Den er helt fantastisk. Mye møbel for pengene, kan man vel si!


Verste økonomiske avgjørelse: det er som regel mye dårlig samvittighet knyttet til privatøkonomi, også i mitt tilfelle. Når jeg ser tilbake skulle jeg virkelig ønske jeg var flinkere til å spare fra jeg var 16-20 år, og spesielt den tiden da jeg bodde hjemme og virkelig hadde mulighet til å spare mye. Men, men… det nytter ikke å tenke på alt man skulle gjort.


Sparer til: Sommeren 2012 bestemte vi oss for å ta en 3 ukers tur til Jamaica (og kanskje Cuba). Foreløpig har vi fått et pakketilbud på 30.000 per person for fly og hotell. Vi skal sjekke om vi kan gjøre dette billigere, men dette beløpet gir oss et sparemål for å få turen til. Fra slutten av august til slutten av oktober har jeg klart å sette av 15.000 til denne turen. Målet er å sette av 10.000 i november og de resterende 5.000 i desember. Sparebeløpet i desember kunne sikkert vært høyere, men det er en måned med mange andre utgifter. Oppdaterer hvordan det går med spare tikkeren nedenfor.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar