torsdag 25. oktober 2012

MATPLAN: vår matplan denne uken

Det er ny uke og tid for ny matplan! Jeg har tidligere skrevet om matplan her.

Målet med matplanen denne uken:
Vi ønsker å bruke mest mulig av det vi har liggende i frysen og som står i skapet hjemme. Samtidig er vi begge ganske travle på jobb denne uken, så det hadde vært greit å lage noe til middag som er lett å ta med og varme opp til lunsj neste dag. Vi kunne sikkert gjort det litt billigere, men har samtidig valgt måltider hvor vi får mye mat for pengene. Det blir til at vi drar bort i helgen, så da har vi bare handlet inn 5 middager.

Dette er vår meny denne uken:

Handlelisten:
3 bokser mais 14,90
Peppersaus 24,70
Tortillas 6 stk 11,50
Taco dinner kit 7,10
Norvegia 1kg ost 89,77
Kjøttdeig 34,50
Kjøttdeig 34,50
Potet 21,69
Isbergsalat 20,80
Margarin stor pakke 39,70
Melk stor 24
Lettrømme 14,50
Paprika rød 8,64
Hodekål 14,13
Agurk 16,80
Kjøtt til fårikål 80
SUM 457,23

Altså 229 per pers… ikke dårlig for 5 middager! Nå har vi jo en del liggende hjemme her i frysen og stående i skap, men sånn blir det etter hvert når du holder på med matplan. Da vil du se at det blir billigere å handle inn til neste uke fordi du alltid har noe liggende som kan brukes. Ørreten har jeg fisket selv og fryst ned, svinekjøttet i frysen handlet vi inn sist uke og lasagnepakken står i skapet.

Har dere noen tips til gode billige middager? Hva handler dere inn denne uken? :)

bilder: google

2 kommentarer:

 1. Så flott meny :) Jeg er også veldig opptatt av å bruke opp det vi har i skap o.l før vi kjøper inn nytt, samt å bruke rene råvarer.

  Denne uken planlegger jeg ikke meny da vi enda er på sykehuset med min sønn og får mat der. Men, til helgen igjen er vi endelig ferdig og da får jeg planlegge igjen, og jeg klør i fingra!
  Ønsker deg en god uke!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Det har blitt veldig mye mat for to når vi har stelt i stand, så da har vi fremdeles masse igjen til denne uken.

   Gleder meg masse til å se hvordan det går med matplanene deres :) Her er det så mye penger å spare.

   Slett