søndag 20. januar 2013

Jobbjakten 2013: litt inspirasjon til å sette i gang

 
bilde: shutterstock
 
Som med alt annet kan litt inspirasjon bidra til å ta et steg ut av komfortsonen. Nedenfor har jeg samlet noen sitater som kan inspirere dere som tenker på å søke ny jobb nå i 2013.
 
  "Det finnes to grunner til at folk ikke gjør noe. En av dem er at de sier til seg selv at de ikke klarer det og den andre er at folk rundt dem sier at de ikke klarer det. Uansett begynner vi å tro på det. Enten gir vi opp, eller lar være å begynne. Men husk, alt var umulig frem til noen gjorde det."
-Scott Dinsmore
 
"Velg en jobb du elsker og du vil aldri arbeide en eneste dag i ditt liv."
- Confucius
 
"Jobben din kommer til å fylle en stor del av livet ditt og den eneste måten du virkelig kan være tilfreds er ved å gjøre det du mener er bra arbeid. Og den eneste måten å gjøre bra arbeid er ved å elske hva du gjør. Hvis du ikke har funnet det enda, fortsett letingen. Ikke slå deg til ro. Som med alt som kommer fra hjertet, du kommer til å vite når du finner det. Som med alle fantastiske forhold blir det bare bedre etter hvert som årene går."
-Steve Jobs
 
"Jeg vil heller være en fiasko i noe jeg elsker å gjøre, fremfor fremgangsrik i noe jeg hater."
-George Burns
 
"Vær den du selv ønsker å være. Krev det du ønsker i livet. Ikke la andre folk styre livet ditt. Ikke la andre dytte deg rundt. Hvis folk gjør det, ikke legg deg ned å ta det i mot. Kjemp mot det. Lag dine egne regler og ikke bry deg om hva andre synes."
-Donald Trump
 
bilde: ukjent
 
"Hvis du vil gjøre det stort må du presse dine egne grenser. Du må pumpe deg selv opp. Dette må du gjøre selv. Ingen vil gjøre det for deg."
-Tony Robbins

 
"Arbeid uten kjærlighet er slaveri."
-Mother Teresa
 
"Min mor sa til meg, 'hvis du blir en soldat kommer du til å bli general. Hvis du blir munk kommer du til å ende opp som pave.' I stedet ble jeg maler og endte opp som Picasso."
-Pablo Picasso
 
"Ha store drømmer. For det du drømmer er det du gjør."
-Donald Trump
 
"Lidenskap vil få menneskere til å strekke seg lengre enn seg selv. Forbi sine mangler.
Forbi siden tap."
-Joseph Campbell
 
bilde: ukjent
 
"Lidenskap! Det er hemmeligheten bak en hver manns karriere. Ikke utdannelse. Ikke det å være født med skjulte talenter. Lidenskap."
-Bobby Unser
 
"Ingenting er arbeid med mindre du heller vil gjøre noe annet."
-George Halas
 
"Begynn med dagdrømmer om hva du virkelig elsker å gjøre. Hvis du kunne gjøre en ting i livet, hva ville det være? Hva blir du revet med av, som får deg til å glemme tiden? Hva ville du gjort, om du så ikke fikk betalt? Gjør det du elsker og jobb hardt med det."
-Donald Trump
 
"Hvis du gjør det alle andre gjør og ikke har mot til å være annerldes  vil du kun oppnå middelmådig suksess. Men mer sansynlig vil du ikke lykkes i det hele tatt. Så våg å være annerledes. Vær unik. Ta en sjanse på det som er ukjent."
-Bill Zanker
 
#jobbjakten2013

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar